Ca urmare a preocuparilor constante a societatii noastre de a imbunatati calitatea serviciilor oferite am decis sa masuram gradului de satisfactie a clientilor nostri.

De aceea, va rugam sa completati Acest Formular

CHESTIONAR

Tratament laser vascular

Tratamentul venectaziilor

Ce tipuri de vene pot fi tratate?

Cutera Xeo poate îndepãrta venele inestetice din orice parte a corpului. Venele mici faciale (cuperoza – telangiectaziile) pot fi tratate rapid fãrã complicatii sau învinetire. Vasele mari albastre de pe picioare, cu diametrul de maxim 3,5 mm, pot fi de asemenea tratate cu succes. Medicul va evalua care vase de sânge pot fi tratate si va stabili tratamentul adecvat. Dupa tratament vasele sunt inlaturate definitiv fara urme. Atunci cand vasele sunt mai mari este posibil ca dupa tratament vasul respectiv sa apara albastru pe traiectul lui, aspect care se va mentine cateva zile sau saptamani, dupa care va disparea. Puteti aplica fond de ten imediat dupa tratament daca e nevoie.

Cum actioneaza terapia varicelor Xeo?

Sistemul laser Cutera Xeo emite pulsuri de energie luminoasã speciala care realizeazã coagularea sângelui din vasele dilatate. Continutul sanguin impreuna cu resturile vasculare sunt resorbite de organism in cateva zile sau saptamani in functie de marimea vasului. In locul vaselor pielea ramane integra, fara cicatrici sau pigmentare. Vasele sunt indepartate definitiv.

Cine sunt pacientii pentru Cutera Xeo?

Laserul Cutera Xeo CoolGlide are caracteristicile tehnice adecvate, care permit tratarea pacientilor cu orice tip de piele. Consultati medicul pentru explicatii amanuntite adaptate particularitatilor pielii dumneavoastra.

Hemangioamele

Acestea rãspund foarte bine la tratamentul cu Xeo, de multe ori dupã doar o singurã sedinþã. Pacientii cu aceste leziuni vasculare care au renuntat la gãsirea unei solutii au fost umiti de succesul tratamentului vascular Xeo. Consultati-vã medicul pentru o evaluare completã.

Care sunt posibilele efecte secundare?

Majoritatea pacientilor prezinta foarte putine sau nici un efect secundar. Cele mai frecvente sunt usoara înrosire a pielii si inflamarea localã a pielii. Aceste efecte dureazã de obicei maxim 24 de ore. Unor pacienti le apar vânãtãi si, extrem de rar, bãsici. Consultati medicul pentru informatii complete privind beneficiile si riscurile acestui tratament.

Exista restrictii în activitate dupa tratament?

În general, pacientii îsi pot relua imediat activitatea normalã. Totusi, se recomandã sã evite efortul fizic timp de 24 de ore dupa tratament. Se recomandã utilizarea cremelor de protectie solarã pe zonele corpului tratate expuse la soare. Ca în orice situatie, se recomandã expunerea limitatã la soare.

Când se observa rezultatele?

La majoritatea pacientilor se observã îmbunãtãtiri semnificative la venele tratate dupã doua pana la sase sãptãmâni de la tratament. Totusi, rezultatul final poate fi obtinut abia dupã câteva luni. În timp, este posibil ca noi vene sã devinã vizibile, dar si acestea pot fi îndepãrtate cu Cutera Xeo.