Ca urmare a preocuparilor constante a societatii noastre de a imbunatati calitatea serviciilor oferite am decis sa masuram gradului de satisfactie a clientilor nostri.

De aceea, va rugam sa completati Acest Formular

CHESTIONAR

Rejuvenare Laser Genesis

Tratamentul ridurilor fine, porilor mariti, texturii aspre, cicatricilor si eritemului

Procedura Laser Genesis foloseste tehnologia laser Cutera non-invazivã pentru a trata eficient ridurile fine, porii mãriti, textura inegalã a pielii, eritemul difuz si cicatricile. De asemenea, împreunã cu procedura LimeLight, trateazã rosaceea. Puteti observa îmbunãtãtiri usoare dar consistente dupã fiecare tratament, fãrã efecte secundare nedorite. Tratamentele sunt relaxante, confortabile.

 

Ce zone pot fi tratate?

Pacientii tratati cu Laser Genesis au raportat rezultate excelente pe fatã si gât, însã recomandãm aceastã terapie pentru diminuarea cicatricilor recente si din alte pãrþi ale corpului.

 

Ce este eritemul difuz? Rosaceea?

Eritemul difuz este înrosirea generalã a feþei. Aceastã problemã este cauzatã de capilarele dilatate, ceea ce duce la impresia generalã de roseatã pregnantã, cu vase de sânge vizibile. Zonele cele mai frecvent afectate sunt nasul, fruntea si obrajii. Roseata difuzã este deseori asociatã cu rosacea. Laser Genesis împreunã cu LimeLight vã ajutã în doar câteva sedinte sã reduceti promptitudinea si intensitatea episoadelor de “flush”, pânã la dispariþia lor.

Ce trebuie sa fac înainte de tratament?

Nu veti avea nevoie de gel, cremã anestezicã sau gheatã înainte de tratament. Înainte de tratamentul Laser Genesis propriu-zis, va trebui sã îndepãrtati orice urma de machiaj sau cremã hidratantã si, în unele cazuri, sã radeti zona care urmeazã sã fie tratatã, pentru confort. Medicul nostru va supraveghea toate aceste pregãtiri si va efectua tratamentul.

Care sunt îmbunatatirile asupra texturii pielii în urma terapiei cu Laser Genesis?

Pe parcursul a patru sau sase sedinte, Laserul Genesis poate îmbunãtãti aspectul tenului, netezind neregularitãtile acestuia cauzate de vârstã, soare sau cicatrici. Veti obtine un ten mai luminos, mai sãnãtos, pe mãsurã ce se îmbunãtãteste textura si micile imperfectiuni. Rezultatele tratamentului individual sunt discrete, dar efectul general al mai multor tratamente este spectaculos.