Ca urmare a preocuparilor constante a societatii noastre de a imbunatati calitatea serviciilor oferite am decis sa masuram gradului de satisfactie a clientilor nostri.

De aceea, va rugam sa completati Acest Formular

CHESTIONAR

Rejuvenare IPL

Pentru tratamentul petelor maronii si telangiectaziilor de la soare si de varsta.

Cutera a creat un sistem cu luminã pulsatã deosebit de eficient pentru tratarea petelor si a leziunilor solare precum si a dilatatiilor venoase inestetice de pe fatã sau corp. Piesa de mânã are mãrimea idealã pentru a trata vasele mici de sânge de pe nas, obraz, bãrbie, sau alte zone precum si a petelor maronii.

 

Ce tipuri de vene pot fi tratate?

Cutera LimeLight poate îndepãrta vasele mici, inestetice de pe fatã (“telangiectaziile”) rapid si fãrã învinetire sau alte complicatii. Venele mai mari se îndepãrteazã cu laserul vascular Cutera NdYag CoolGlide.

 

Cum actioneazã Limelight pentru tratarea petelor maronii?

Lumina vizibilã emisã este absorbitã în mod selectiv de cãtre petele pigmentate (melanina) si zonele rosii de pe piele (hemoglobina). Efectul terapeutic este produs de încãlzirea urmatã de distrugerea si resorbtia in timp a pigmentului.

 

Ce zone pot fi tratate pentru îndepartarea petelor maronii?

Se poate trata fãrã riscuri orice parte a corpului care prezintã pete de la soare sau de vârstã si pistrui. Fata, pieptul, umerii si bratele sunt zonele cel mai frecvent tratate deoarece ele sunt cel mai frecvent expuse la soare.

De câte tratamente este nevoie?

În mod normal, este suficient un tratament sau douã pentru a observa rezultate spectaculoase. Tratamente suplimentare pot fi necesare în cazul petelor cu suprafata mare sau închise la culoare sau pentru zonele cu densitate mare de pistrui sau grav afectate de soare.

Medicul vã va oferi informatii complete despre beneficiile si riscurile tratamentului.