Ca urmare a preocuparilor constante a societatii noastre de a imbunatati calitatea serviciilor oferite am decis sa masuram gradului de satisfactie a clientilor nostri.

De aceea, va rugam sa completati Acest Formular

CHESTIONAR

Epilare definitiva laser

Diferenta oferita de laserul Cutera Xeo CoolGlide

Cutera Xeo foloseste cea mai noua tehnologie pentru reducerea permanenta a pilozitatii, pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pacientii bronzati sau cu ten închis. Lungimea de unda mai mare a laserului asigura profunzimea necesara distrugerii tuturor radacinilor firelor de par. Sistemul eficient de racire a pielii care urmeaza a fi tratata asigura deplina siguranta în lucru (fara arsuri) si confortul pacientilor. Laserul Cutera Xeo reuseste în doar 6-8 sedinte reducerea definitiva a numarului firelor de par, urmate doar de unele sedinte de intretinere trimestriale sau semestriale.

Care sunt zonele care pot fi tratate cu CoolGlide?

 

Cutera poate îndeparta parul din toate zonele corpului, inclusiv de pe fata, picioare, brate, axila si spate. Poate trata si zonele sensibile precum pieptul, zona din jurul mameloanelor si zona inghinala, urechi, etc.

 

Ce simtiti la tratamentul cu CoolGlide?

Piesa de mânã CoolGlide rãceste si calmeazã în timp ce alunecã pe piele. La emiterea pulsului de luminã unii pacienti simt o usoarã senzatie de întepãturã. Aceasta este mai accentuatã dacã zona este mai sensibilã sau firele de pãr mai groase sau mai dese. De obicei nu este necesarã anestezia localã sau administrarea de calmante; totusi, unii pacienti doresc aplicarea unui anestezic local la tratarea zonelor sensibile.

 

De câte tratamente este nevoie?

Tratamentele se efectueazã dupã evaluarea dumneavoastrã de cãtre medicii nostri specializati în laserterapie. Majoritatea zonelor necesitã 6-8 tratamente. Totusi, numãrul tratamentelor cu laserul Cutera pentru efecte optime si de duratã depind de mai multi factori – grosimea firului de pãr, zona tratatã, ritmul de crestere a pãrului, vârsta, echilibrul hormonal, caractersticile individuale ale pielii. Firele de pãr nu cresc în acelasi ritm; parcurg trei etape distincte: crestere, stagnare si eliminare. Cutera actioneazã prin distrugerea mai ales a firelor de pãr aflate în faza de crestere (anagen) la momentul tratamentului. Deoarece firele de pãr ajung în faza de crestere în momente diferite, vor fi necesare mai multe tratamente pentru a distruge toti foliculii pilosi dintr-o anumitã zonã. De asemenea pielea activeazã noi fire de pãr mereu pe parcursul vietii. Adresati-vã medicilor nostri specialisti pentru explicatii, evaluare si indicatii de tratament adaptat. Uneori consultul si controlul endocrinologic în clinica noastra este necesar pentru rezultate si mai bune (hirsutism). Adresati-vã specialistilor nostri pentru evaluare.

 

Ce se întâmpla dupa tratament?

Imediat dupã tratamentul cu Cutera Xeo, zona tratatã poate fi usor înrositã. Pentru reducerea acestor efecte nedorite, se aplicã imediat dupã tratament foliile calmante Natragel, care hidrateazã si decongestioneazã în paralel. La 3-10 zile dupã tratament veti observa cã pãrul pare sã creascã din nou. De fapt, majoritatea acestor fire de pãr nu cresc din nou, ci au fost distruse si eliminate ca rezultat al tratamentului. Înainte de fiecare tratament, cu 6-8 sãptãmâni înainte nu aveti voie sã vã epilati cu cearã sau prin pensare, dar puteti sã vã radeti sau aplica o cremã epilatoare pentru ca efectul laser sa fie maxim.