Ca urmare a preocuparilor constante a societatii noastre de a imbunatati calitatea serviciilor oferite am decis sa masuram gradului de satisfactie a clientilor nostri.

De aceea, va rugam sa completati Acest Formular

CHESTIONAR

Prezentare Centru Medical

Centrul medical Galenus a fost inaugurat in primavara anului 2006. Este o investitie privata, realizata cu
scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activitatilor medicale, dotat cu cea mai performanta tehnologie medicala de pe piata in momentul actual. Misiunea centrului medical este imbunatatirea continua si mentinerea la un standard ridicat a starii de sanatate a populatiei prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a raspunde cat mai bine cerintelor si nevoilor actuale.

Centrul medical Galenus este o institutie privata multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, care si-a asumat o misiune nu dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: sa ingrijeasca trupul, mintea si sufletul pacientilor sai, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate. Motto-ul nostru este: ‘ Sanatate prin profesionalism si calitate!’

Centrul medical GALENUS este certificat pe sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 pentru toate serviciile medicale oferite si ISO 15189:2007 pentru Laboratorul de analize medicale.

Centrul medical Galenus dispune de:

1. Ambulatorul de specialitate (policlinica) pentru specialităţile : ORL, microchirurgie plastică şi reconstructiva, chirurgie estetica, chirurgie generală, medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, , endocrinologie, neurologie, neurochirurgie, reumatologie,ortopedie, pneumologie, psihiatrie, psihologie medicala, ginecologie, urologie, oftamologie, dermatologie.

2. Laboratorul de analize medicale : hematologie, biochimie, imunologie, hormonologie, urina, coagulare, parazitologie, microbiologie,toxicologie, alergologie.

3. Spitalul privat – specialităţi chirurgicale pentru: ORL, microchirurgie plastică şi reconstructiva, chirurgie estetica, ortopedie, chirurgie generală, neurochirurgie, ginecologie – internări pentru investigaţii, diagnosticare şi tratament.

4. Centrul de imagistică: tomografie computerizata, radiologie conventionala clasica, mamografie, osteodensitometrie, radiologie stomatologica panoramica si clasica , ecografie generala si de organ, tomografie computerizata pentru implantologie dentara.

5. Medicina muncii ( angajari,controale periodice, fise de evaluare, siguranta circulatieipentru soferi profesionisti etc.)

6. Evaluare pentru permis de conducere soferi amatori

7. Verificari permise port-arma

8. Evaluari pentru diverse profesii: parasutism etc.

Date statistice

Numar de pacienti tratati pe an : 2016 – 610 pacienti

Numar de examene paraclinice realizate pe an : 2016 – 27758 examene

Numar consultatii de specialittate realizate pe an : 2016 – 16613

Centrul medical GALENUS se afla in relatii contractuale cu:

  • CAS Mures pentru:
  1. Radiologie-Imagistica medicala;
  2. Servicii Spitalicesti.

 

  • CAS AOPSNAJ ( Casa Asigurarilor De Sanatate A Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti) pentru:
  1. Radiologie-Imagistica medicala.
Centrul Medical Galenus
Ambulator de specialitate
Spital privat Ms 15
Laborator-analize medicale
Centrul de imagistica